Etusivu Pelit Laitteet Musiikki Elokuvat Parhaat Hakuohjeet
Käyttäjätunnus: Salasana:  
Rekisteröidy Unohdin salasanani  
 
 
  Uutiset UKK Info Käyttöohjeita
 
 

Keskiarvo.net tiedottaa

LEHDISTÖTIEDOTE 15.5. 2006 Julkaisuvapaa heti

Alasin Media Oy esittelee Keskiarvo.net –palvelun suomalaisille kuluttajille

Tampere / Helsinki, 15.5. 2006

Media-alan monitoimiyritys Alasin Media Oy on tänään esitellyt uuden verkkopalvelun suomenkielisille Internetin käyttäjille. Osoitteessa http://www.keskiarvo.net on käynnistetty palvelu, joka pyrkii keräämään helposti selattavaan muotoon sekä eri medioiden että palvelun käyttäjien mielipiteitä erilaisista tuotteista. Palvelu sisältää neljä pääkategoriaa: Elokuvat, Musiikki, Pelit ja Laitteet. "Keskiarvo.net on palvelu, joka on ’puuttunut’ suomalaisesta Internetistä”, toteaa Alasin Media Oy:n toimitusjohtaja Mikko Heinonen. ”Markkinoille tulee jatkuvasti yhä enemmän digitaalista viihdettä, elokuvia, levyjä ja erilaista kodinelektroniikkaa, eikä mikään yksittäinen sivusto ole aiemmin kerännyt mielipiteitä niistä yhteen paikkaan. Keskiarvo.net tarjoaa jokaiselle tuotteelle kaksi keskiarvoa: Median ja käyttäjien mielipiteet. Näin saadaan mukaan myös erittäin tärkeä loppukäyttäjän näkökulma", Heinonen jatkaa.

"Keskiarvo.net on objektiivisesti katsoen erittäin mielenkiintoinen palvelu, sillä sen pitäisi koskettaa jokaista ihmistä, joka käyttää rahojaan kuluttajamarkkinoilla.”, kertoo Alasin Media Oy:n markkinointipäällikkö ja visuaalinen suunnittelija Daniel Borek. "Medioissa esiintyvät erilaiset pisteytysjärjestelmät ovat muunnettu Keskiarvo.net:iin yhteiseksi keskiarvo-asteikoksi, joka on käytössä myös kävijöiden omissa arvosteluissa. Samoin kävijät voivat arvioida muiden kirjoittamien arvosteluiden hyödyllisyyttä, jolloin varmistetaan, että paras ja käyttökelpoisin tieto on aina ensimmäisenä saatavissa. Palvelua myös moderoidaan alusta asti, mikä tähtää sisällön korkeaan laatuun", Borek lisää.

Toimintaperiaate on, että käyttäjät voivat itse lisätä palveluun tuotteita, joita he haluavat arvostella, ja lisätä niihin sen jälkeen arvosteluita medioista tai kirjoittaa niitä itse. Keskiarvo.net:iin on aluksi valittu joukko arvostettuja suomenkielisiä sivustoja, joista arvosanoja voi lisätä. Palvelua laajennetaan jatkossa kattamaan myös ulkomaisia sivustoja. ”Yhteisöllisyys ja kävijöiden aktiivisuus on keskeinen tavoitteemme”, Mikko Heinonen kertoo. "Sen sijaan, että jokin robotti kävisi läpi eri sivustoja, haluamme käyttäjien itse lisäävän palveluun ne tuotteet, jotka heitä kiinnostavat, jolloin tietokannasta muodostuu parhaiten yhteisön näköinen, ja massamedioista sivuun jäävät tuotteet saavat myös kaivattavaa huomiota."

"Mainonnan näkökulmasta Keskiarvo.net tarjoaa monipuolisia Internet-mainonnan kohdentamismahdollisuuksia”, Daniel Borek toteaa. "Voimme tarjota mainostilaa erikseen jokaiseen tuotekategoriaan, ja tarjota esim. palvelua, joka etsii käyttäjän selaamaa tuotetta myyjän palvelusta. Näin palvelemme paitsi erilaisia kuluttajia, myös erilaisia mainostajia."

Alasin Media Oy

Alasin Media Oy on vuonna 2004 perustettu, Tampereella ja Helsingissä toimiva, media-alan eri osa-alueet tunteva yritys. Työntekijöidensä omistaman yrityksen päätuotteita ovat verkkopalveluiden pystytys ja ylläpito, videotuotanto ja käännöspalvelut. Yritys ylläpitää mm. Jippii Mobile Entertainment Oy:n omistamaa Peliplaneetta.net –palvelua.

Lisätietoja lehdistölle:

http://www.keskiarvo.net http://www.alasinmedia.fi

Markkinointipäällikkö Daniel Borek, daniel.borek at-merkki alasinmedia.fi, 044 525 8259
Toimitusjohtaja Mikko Heinonen, mikko.heinonen at-merkki alasinmedia.fi, 050 558 0976

 
Keskiarvo.net on Alasin Media Oy:n tuottama palvelu.