Etusivu Pelit Laitteet Musiikki Elokuvat Parhaat Hakuohjeet
Käyttäjätunnus: Salasana:  
Rekisteröidy Unohdin salasanani  
 
 
  Uutiset UKK Info Käyttöohjeita
 
 

Ohjeita palvelun käyttöön

1. Rekisteröidy palveluun

2. Lisää profiiliisi oma avatar-kuva. Kokorajoitukset näet profiilisivulla, kun olet rekisteröinyt nimimerkkisi ja kirjautunut sisään tunnuksillasi.

3. Avatarin rajoitukset: kuvakoko 50x50 pikseliä, tiedostokoko: max 7kb, tiedostoformaatit: .jpg, .gif tai .png. Avatar näkyy Keskiarvo.net:iin lähettämiesi arvostelujen yhteydessä.

Tuotteen ja arvostelujen lisääminen

Sääntö #1 TARKISTA HAUN AVULLA, ETTEI TUOTE OLE JO LISÄTTYNÄ TIETOKANTAAN!


Jos olet varma, ettei tuotetta ole tietokannassa, sisäänkirjautumisen yhteydessä tulee näkyviin “Lisää tuote” -linkki, jota klikkaamalla pääset lisäämään haluamaasi tuotetta.

Arvostelujen lisääminen: Muista arvosteluja lisätessäsi, että annat mahdollisimman paljon tietoa tuotteesta. Hyvä arvostelu ei ole liian lyhyt, muttei liian pitkäkään. Kerro selkeästi hyvät ja huonot puolet ja oma mielipiteesi. Muista oikeinkirjoitus.

Kotisivu: Lisää tuotteen kotisivuksi vain valmistajan sivu tai markkinoinnissa käytetty sivusto. Jos vaikkapa elokuvalle ei löydy tällaista, voit käyttää esim. elokuvan www.imdb.com -sivua

Tuotekuva: Tuotekuvassa tulee esiintyä vain arvosteltava tuote. Älä käytä muilta sivustoilta otettuja kuvia ilman lupaa. Hyvä paikka tuotekuvien löytämiseen on valmistajan Web-sivusto.

Arvosteluja lisätään aina tuotesivulta. Jos tuote löytyy jo tietokannasta, löydät tuotekohtaiselta sivulta linkit media- sekä käyttäjäarvostelun lisäämiseen.
 
Keskiarvo.net on Alasin Media Oy:n tuottama palvelu.